40 el-busser til Unibuss

Den 8. mai 2018 har norske Unibuss AS plassert en ordre på 40 elektriske Citea-busser hos VDL Bus & Coach. Det dreier seg om 30 Citea SLFA-180 Electric og 10 Citea SLF-120 Electric som skal kjøre i og rundt Oslo. Ved utgangen av 2018 leveres de første Citea- bussene til Unibuss, og i våren 2019 kan e-bussene tas i bruk. Med denne ordren kommer VDL Bus & Coach definitivt inn på det norske markedet for kollektivtrafikk.
Alex de Jong, bedriftsleder for kollektivtransportavdelingen i VDL Bus & Coach bv: “Som erfaren overgangspartner og europeisk markedsleder innen e-mobilitet er vi glade for at vi nå også kommer inn på det norske markedet. Norge tar store skritt og leder an veien i Skandinavia når det gjelder overgangen til nullutslipp i kollektivtrafikken. Vi er stolte over at vi som VDL Bus & Coach kan gjøre vårt for at Oslo er egnet som europeisk miljøhovedstad i 2019.”

Les resten av pressreleasen ved å trykke på knappen under:

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på alt som skjer i TTI. På nyhetsbrev sender vi ut kampanjer, nyheter, viktig info, tilbud, endring av kontaktinfo/adresse, produktnytt og mye mer.