40 el-busser til Unibuss

Den 8. mai 2018 har norske Unibuss AS plassert en ordre på 40 elektriske Citea-busser hos VDL Bus & Coach. Det dreier seg om 30 Citea SLFA-180 Electric og 10 Citea SLF-120 Electric som skal kjøre i og rundt Oslo. Ved utgangen av 2018 leveres de første Citea- bussene til Unibuss, og i våren 2019 kan e-bussene tas i bruk. Med denne ordren kommer VDL Bus & Coach definitivt inn på det norske markedet for kollektivtrafikk.
Alex de Jong, bedriftsleder for kollektivtransportavdelingen i VDL Bus & Coach bv: “Som erfaren overgangspartner og europeisk markedsleder innen e-mobilitet er vi glade for at vi nå også kommer inn på det norske markedet. Norge tar store skritt og leder an veien i Skandinavia når det gjelder overgangen til nullutslipp i kollektivtrafikken. Vi er stolte over at vi som VDL Bus & Coach kan gjøre vårt for at Oslo er egnet som europeisk miljøhovedstad i 2019.”

Les resten av pressreleasen ved å trykke på knappen under:

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.