Vår avd. i Oslo styrket

Vår salgsavdeling i Oslo har i en periode nå vært underbemannet, noe som dessverre har ført til at vi ikke har klart å få tatt alle telefoner eller fulgt opp alle våre kunder. Dette beklager vi, og sier tusen takk til alle dere som har ringt og besøkt oss uansett.
Nå er det på vei til å snu og vi ønsker nye ansatte velkommen til TTI:

Espen Marthinsen 26 År – startet 1 desember 2015 og kommer fra Bring Warehousing men har sin tyngde fra forsvaret hvor han tok utdanning og fagbrev som tungbilmekaniker. Espen vil jobbe som selger for vår avdeling i Oslo, og med god erfaring som reparatør av bil/hengere vil han bli en viktig bidragsyter for vårt salgsteam.


Thomas Westeng 46 År
 – startet 18 April og kommer fra Falck redning, Oslo. Thomas har fagbrev i tungtransport, og med mange års erfaring fra Falck redning, og bl.a egen virksomhet innen transport, vil komme godt til nytte for TTI og vil jobbe som selger for vår avdeling i Oslo.

Mondher Hajoo 27 År – startet 1 august og kommer fra Postens verksteder. Mondher vil jobbe som teknisk support/selger på vår avdeling i Oslo. Til tross for hans unge alder har han lang fartstid i bransjen med bred erfaring innen tung sektor, også det tekniske, og vil bli en veldig god ressurs for vårt salgsteam.

I tillegg kan vi annonsere at en av våre tidligere ansatte har funnet veien tilbake til oss. 1 september begynte Magnar Sand hos TTI igjen, som teknisk sjef/produktansvarlig. For de av dere som ikke kjenner til Magnar fra før av så er han veldig dyktig og en god mann å få tilbake i TTI.

Det vil også komme en person til på vår salgsavdeling i Oslo i løpet av høsten.

TTI står nå veldig godt rustet for fremtidige oppgaver og utfordringer, og vi vil fortsette å utvikle oss med tanke på kompetanse, produkter, ny nettside, nyhetsbrev etc. Følg med på alt som skjer hos TTI 🙂