Anders Gløersen

langrenssloper-anders
Anders Gløersen

TTI er stolt sponsor av langrennsløper Anders Gløersen.

Anders Gløersen er en norsk langrennsløper som representerer Rustad IL og har vært tilknyttet Team Manpower. Han har spesialisert seg på sprint, men vant bronse på 15 km fri teknikk i Ski-VM i Falun.

I junior-VM i 2006 ble han nummer tre i prologen og nummer fire i finalen. I U23-VM i italienske Tarvisio i 2007 var han raskest i prologen, men ble igjen nummer fire i finalen. Gløersen debuterte i verdenscupen i Drammen i mars 2007.

Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd som seniorutøver da han overraskende vant et verdenscuprenn i sprint i Rybinsk 16. desember 2007, hans andre sprintrenn i verdenscupen. Han vant også sprinten i fristil i Lahtis i sesongen 2007/08 og i Holmenkollen 14. mars 2010.

20. desember 2014 fikk Gløersen plass som reserve på det norske laget til verdenscupløpet 15-kilometer i fri teknikk i Davos, og gikk inn til seier foran Petter Northug og Chris Jespersen. Gløersen fikk med det sin første verdenscupseier på et distanserenn.

25. februar 2015 tok han VM-bronse på 15 km fri teknikk bak Johan Olsson som vant på hjemmebane og franske Maurice Manificat som knep sølvet 1,4 sekunder før Gløersen. Han gikk tredje etappe for Norges lag som ble verdensmester på stafett.

Som sponsor til Anders har vi i TTI fått gleden av å tilbringe litt tid med han i forskjellige sammenhenger. Under kan du se et filmklipp fra da han sporty stilte opp på en stakekonkurranse på vår stand under Transport 2016. Ståle the Crane utfordra Gløersen på 200m staking og her ser du hvordan det gikk:

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Spørsmål, ønsker, forespørsler eller andre ting? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!