Veidekke bygger vårt nye hovedlager

Nå er prosessen i gang!

Veidekke har nå startet arbeidet med vårt nye hovedlager og administrasjonsbygg på Langhus utenfor Oslo. Når dette står klart vil vi ha et splitter nytt og effektivt lager som gjør at vi kan bli mer leveringsdyktig. Ikke bare i Oslo og omegn men også ut til våre avdelinger i Trondheim, Bergen, Stavanger og Haugesund(kun lager).

Vår avdeling på Oslo Nord (vis-à-vis Olavsgaard Hotell) skal selvfølgelig bestå slik at vi er tilgjenglige for våre kunder både nord og sør for Oslo.

Her er et lite utdrag fra saken som ligger på hegnar.no og Veidekke’s egen nettside:

«Veidekke Logistikkbygg har skrevet kontrakt med Veidekke Eiendom om oppføring av et kombinert lager- og logistikkbygg på Berghagan i Ski kommune. Hovedleietaker blir TTI, Truck & Trailer Industri AS. Kontrakten er på ca. 125 millioner kroner ekskl. mva.

– Vi håper at dette er det første av mange samarbeidsprosjekter mellom Veidekke Eiendom og Veidekke Logistikkbygg. Oppdraget passer meget godt inn i vår satsning på utvikling og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.»

Resten kan leses her: http://veidekke.com/no/borsmeldinger/article29369.ece

 

Vi ser frem til et nytt, effektivt og større lager da vi har vokst ut av lokalene i Persveien hvor vi i dag holder til. I tillegg til nytt lager blir det kontorer, møterom/kurslokaler og nytt showroom/butikk. Vi gleder oss til å invitere deg på besøk!