Vi flytter vårt hovedkontor til Langhus.

Nå står vårt nye bygg på Berghagan på Langhus utenfor Oslo klart og vi forbereder oss til flytt. I dag ligger vårt hovedkontor (med hovedlager, administrasjon, salgsavdeling og butikk) i Persveien på Ulven i Oslo. Siste åpningsdag i Persveien er satt til fredag 24. januar.

Vårt hovedlager vil være stengt i uke 5 men vår salgsavdeling er åpen og varer til kunder på Østlandet hentes / leveres ut fra vår avd. Oslo Nord (Hvamveien 4, 2013 Skjetten). Øvrige avdelinger (Bergen, Stavanger, Trondheim og Haugesund) vil holde åpent som normalt og alle lager vil fylles litt ekstra slik at vi kan betjene våre kunder «nesten» som normalt.

Vi beklager eventuelle ulemper stengingen av vårt hovedlager måtte medføre, vi skal gjøre så godt vi kan for at dette ikke blir et problem. Vi har 5 andre lager rundt omkring i Norge så delene dere trenger har vi 😉

3. februar åpner vi på Langhus med splitter ny butikk, lager og kontorer. Vi feirer åpningen hele uka og håper du tar turen innom. Det vil bli kjempestemning og tilbud du ikke vil gå glipp av – meld deg opp som mottaker av vårt nyhetsbrev for å få tilbud og nyheter først.

Ny adresse fra 3. februar: Håndverksveien 12, 1405 Langhus   –   Tlf. og e-post forblir den samme: 23 03 96 30 | salgoslo@tti.no